Rungsted-angriberen havde en stor aften i Granly Hockey Arena

Rungsted Seier Capital snuppede to point med hjem fra Esbjerg fredag aften, hvor gæsterne vandt 4-3 efter straffeslag. En af de toneangivende spillere var Rasmus Andersson, der scorede to gange i ordinær spilletid og ligeledes blev noteret for det afgørende mål i straffeslagene. Det betød, at Andersson på kamprapporten og topscorerlisten står med tre scoringer og et hattrick. 

Det var Rasmus Anderssons første hattrick som seniorspiller, sagde han efter kampen til klubbens Facebook-side.

- Det var dejligt at begynde med en sejr i sæsonen. Vi viser noget karakter ved at vende og vinde kampen. Esbjerg ser stærke ud i år, og det er stærkt, at vi kan vinde kampen på udebane. Vi begyndte at sløse lidt allerede i første periode med vores pasninger, og de begynder at få fat med deres forechecking. Vi begynder at blive stresset og lave fejl. Det fik vi snakket igennem mellem anden og tredje periode - og fik godt fat i tredje periode igen. Det var hårdt derude i aften, erkendte Rasmus Andersson.

Han er i gang med sin fjerde sæson for Rungsted og glædede sig naturligvis over det flotte resultat på kamprapporten. 

- Det var første gang, jeg scorede hattrick, og det var dejligt at gøre det på min gode ven Thomas Lillie (målmand i Rungsted de seneste to sæsoner). Han skal drilles lidt, smilede Rasmus Andersson.

Han skal i aktion tirsdag aften igen, hvor Herning er på besøg i Bitcoin Arena. 


VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Odense Ben Cooper: Vi blev udspillet i alle kampens elementer