Aalborg-direktøren kæmper for at få Martin Lefebvre klar til Metal Final4

Aalborg Pirates gør klar til det helt store Final4-brag i weekenden med aftenens kamp mod Rødovre Mighty Bulls som forretten. 

I går præsenterede man Martin Lefebvre som ny back, og i Aalborg arbejder man hårdt på at få papirerne i orden, så canadieren måske kan debutere fredag mod Frederikshavn i den vigtige semifinale.

Samtidig er direktør Thomas Bjuring og sportschef Ronny Larsen overbevist om, at Lefebvre er på toppen igen rent fysisk efter den lange pause, canadieren har haft grundet den akillessene, som gik i stykker i sommer. 

Det skriver Nordjyske, der ligeledes fortæller, at man i Aalborg jubler over, at hele fem guldhelte fra 2018 er tilbage i truppen. 

Udover Martin Lefebvre er det Victor Panelin-Borg, Kiril Kabanov, Olivier Hinse og Pierre-Olivier Morin.

- Det har været vigtigt for vores sportschef at hente spillere, vi allerede kendte. Med nye udenlandske spillere får man ofte en lottokupon. Vi har hentet spillere, som vi ved præsterer og som kender omgivelserne. Med tilføjelsen af Lefebvre er alle de store profiler fra guldholdet tilbage, så nu håber vi selvfølgelig på en gentagelse, siger Thomas Bjuring.

Medmindre der sker noget uventet, bliver Martin Lefebvre også den sidste forstærkning inden slutspillet, bemærker han.

Dermed ender Pirates på syv imports i indeværende sæson. 


VIDEO: METAL FINAL4: "Ronny og Åke" udveksler gode minder før semifinalen Luka Vidmar kan debutere for SønderjyskE i aften