Herning-mandskabet går stille og roligt i gang med forberedelserne til den kommende sæson

Det går stille og roligt frem mod den kommende sæson for Metal Liga-klubberne, der begynder at forberede sig til den sæsonstart, der forhåbentlig sætter i værk 18. september. 

Det er i hvert fald den plan, der arbejdes efter for øjeblikket, således også hos Herning Blue Fox, hvor spillerne møder ind i morgen til en kort samtale. 

Det skriver Herning Folkeblad.

- Det har selvfølgelig været en underlig periode. Det hele sluttede meget brat med vores udenlandske spillere, der nærmest måtte flygte ud af landet, mens der stadig var nogle fly, de kunne komme med, fortæller direktør Torben Skovsgaard til avisen. 

Spillerne har været hjemsendt hidtil og har ikke måttet møde ind, hvis Blue Fox skulle have udbetalt pengene fra regeringens hjælpepakker. Nu er muligheden opstået. 

- Men vi har kaldt dem ind til et møde på mandag, som der er mulighed for i den ordning. Vi har nogle informationer til spillerne, de skal have udleveret noget udstyr, og så trænger vi vist også bare til at få snakket sammen igen, siger Torben Skovsgaard - også til Herning Folkeblad. 

Blue Fox har allerede hentet en solid danskerstamme til klubben og har den rød-hvide del af truppen på plads. Reid McNeill er det foreløbige udenlandske islæt, der forventes suppleret med et par forwards eller tre. 

 


Dan Ceman bliver ny træner i østrigsk storklub KIRILL KABANOV fortsætter i endnu en sæson i Aalborg