Der skal mere gang i lægterne på Kvik Hockey Arena, hvor Blue Fox-supporterne nu flytter til langsiden

Blue Fox Support skifter plads i Kvik Hockey Arena. Herning-supporterne ønsker bedre stemning på lægterne og større synlighed generelt, og det skal i første omgang prøves via et pladsskifte, som bliver sat i værk til de kommende hjemmekampe.

Det skriver Blue Fox Supports Facebookside og begrunder flytningen med følgende punkter: 

- Vi føler der er langt ned til den modsatte ende rent vokalt, når man står i et hjørne i den anden ende af hallen.

- Vi tror på stemningen kan løftes, da vi kommer til at stå tættere med alle andre fans rent stemningsmæssigt og vokalt.

- Vi håber og tror på, vi får nemmere ved at råbe hele hallen op da vi næsten står midt i hallen.

- Vi bliver mere synlige for spillerne, da vi står midt i hallen og næsten lige over for deres bænk.

- Vi har derfor besluttet at vi prøver dette af til vores hjemmekampe i december måned. Vi starter med kampen mod Aalborg 6. december og når Blue Fox har mødt Herlev den 27. december tager vi en ny evaluering om det har givet et løft.

Alt er sket i samarbejde med Blue Fox-ledelsen, og det skal blive spændende om det nye tiltag bliver taget godt imod i det midtjyske ishockeymekka. Indtil nu synes Blue Fox-supporterne i hvert fald, at det er et positivt tiltag, skulle man tro kommentarerne på de sociale medier. 

På billedet ovenfor ses det nye stemningsafsnit. 

 

 


MetalFinal4-kvalifikation var ikke noget, Herlev talte om i august Indsamling: Brett Welychka nu på over 25.000 kroner til børneafdeling