Processen har hele tiden været det vigtigste for Patric Wener, der hele tiden forsøger at rykke Herlev fremad

Sikke en sæson, Herlev Eagles foreløbig har haft. Selv om det er gået lidt op og ned på det seneste, er der ikke tvivl om, at Metal Final4-kvalifikationen var noget af en fjer i hatten for både klubben og ikke mindst træner Patric Wener.

Det er godt 15 år siden sidst Herlev har været i en semifinale af nogen slags, og når Herlev kommer til Aalborg i januar, er det selvfølgelig med ambitionen om at vinde den første titel siden 1984, da Herlev blev dansk mester.

- Jamen, jeg glæder mig utrolig meget til den weekend, selv om det overhovedet ikke var noget, vi eller jeg tænkte på, da sæsonen gik i gang. Mit eneste mål er og var at rykke Herlev fremad i Metal Ligaen – både som hold og organisation. Den proces er det vigtigste, siger Patric Wener.

- Men når nu det lykkedes at komme i Final4, så går vi selvfølgelig efter at vinde, selv om det er meget stærke hold, vi skal op mod. Rungsted har vi slået et par gange, og så har jeg fuldstændig glemt den sidste kamp mod dem, griner han.

Den tabte Herlev 0-9 i Bitcoin Arena, og derfor slår Wener naturligvis helst en streg over den match i sin hukommelse. Det er fredag 31. januar, at Herlev møder Rungsted i Metal Final4-semifinalen, men forinden er der altså en god del Metal Liga-kampe, og Herlev er i den grad med i kampen om top fire-placeringerne.


U20-landsholdet med 15 Metal Liga-spillere i opstillingen i aften Blue Fox-supporterne flytter: Vil have mere vokal og bedre stemning