Tager en sæson mere i lyseblåt: De festlige- og ishockeyglade sønderjyder kan fortsætte med at synge ”Sangen om Boysen” i Frøs Arena!

William Boysen fortsætter i Frøs Arena i endnu en sæson og præsenteres således af SønderjyskE i dagens pressemeddelelse. 

Sønderjyderne har i den grad taget ”københavneren” til sig, og derfor vil den nye kontraktforlængelse med William Boysen helt sikkert også blive modtaget med stor glæde og begejstring blandt de mange ishockeyfans. Det samme er gældende blandt trænerne og ledelsen, fortæller en storsmilende direktør i SønderjyskE, Klaus Rasmussen:

– Det er indlysende, at vi er glade for at William Boysen fortsætter i klubben. Det er en rigtig vigtig danskerprofil og signing til holdkortet for 2023/24. Han er en vaskeægte vindertype, der går stenhårdt efter en sejr i alle kampe og som bare hader at tabe, siger Klaus Rasmussen, og fortsætter:

– Han lægger lag på lag på sin udvikling i hver eneste sæson, og han er dermed også blevet en vigtig spiller for os. Han er en pointfarlig spiller, og så har han bare den der udstråling på banen, som også har gjort ham til en publikumsyndling. Han har masser af karisma og X-faktor, og man kan med det samme se, hvor meget han nyder spillet. Det kvitterer vores publikum også for i hyldestsangene fra lægterne.

Boysen har været kampafgørende flere gange, hvor han for eksempel er utrolig stærk i Power Play (overtalsspillet) situationerne. Oven i hatten har vi bare en ”glad dreng”, som smitter alle med sin humor og sit altid gode humør. Jeg er virkelig glad for, at han har valgt at tage en tørn mere for os, understreger Klaus Rasmussen.

Beslutningen om at forlænge kontrakten var nem og ukompliceret, fortæller William Boysen:

– Den lå jo så at sige lige til højrebenet. SønderjyskE er en god og professionel klub, og jeg synes selv at jeg her har taget et step op på udviklingsstigen. Jeg tager gerne et step mere, og vil gerne videre sammen med klubben, der, ligesom jeg, har ambitioner om at vinde. Her vil jeg også gerne være én af de danske profiler, siger Boysen, og uddyber:

– Jeg synes selv, at jeg har udviklet mig på kontinuiteten, ensartetheden og performance i kampene. Altså mere stabilitet på et højere niveau. Det har samtidigt været en glæde at spille sammen med virkelig gode spillere, hvilket også har bidraget til udviklingen, både mentalt og spillemæssigt.

Opbakningen fra tilskuerne er i særklasse, mener Boysen:

– SønderjyskE har en fanbase, som ikke findes andre steder i landet. Fansene står altid bag klubben og holdet, selvom vi har tabt. Det var imponerende og rørende at opleve, at så mange mødte op med det korte varsel til afslutningsarrangementet.

Den personlige hyldestsang fra de lyseblå fans har også gjort et stort indtryk:

– Det er da klart, at jeg ville lyve, hvis jeg påstår at det ikke er fedt. Jeg er mega glad for det, og det giver også et ekstra kick til kampene. Ikke mindst animerer det også til, at man lige giver den ekstra gas på isen, slutter William Boysen.

William Boysen har spillet en årrække i barndomsklubben Rungsted samt en enkelt sæson i Frederikshavn. De seneste tre sæsoner har han spillet i SønderjyskE, hvor det i den seneste sæson er blevet til 30 points i 38 kampe samt +15 i den vigtige plus/minusstatistik.


ODENSE OG FREDERIKSHAVN klar til folkefester, når Danmark møder Norge Rødovre Mighty Bulls har endnu tre spillere klar til sæsonen 2023/24