Ingen grund til at bruge en "taberagtig beslutningsproces", siger den konstituerede direktør

Der var glimrende ribbenssandwicher i VIP-området hos Odense Bulldogs-sponsorerne til kampen mod Frederikshavn søndag eftermiddag og langt hen i kampen var der også glimrende spil på isen at varme sig på hos folkene på den dyre langside. 

Men det hele endte med 2-4 mod Frederikshavn og Odenses ottende nederlag på stribe i Metal Ligaen, hvor tingenes tilstand efterhånden begynder at ligne sidste sæson. Det var nogenlunde på samme tidspunkt sidste sæson, bestyrelsen trak i håndbremsen og fyrede Pelle Svensson. Dengang havde Odense 19 kampe og 12 point, mens fynboerne i denne sæson har samlet 12 point i 23 kampe.

Derfor var det i forbindelse med kampen i går ganske naturligt, at Fyens Stiftstidende spurgte den konstituerede direktør Arne Buch om den fortsatte tiltro til træner Marc Lefebvre. Den er absolut intakt, forsikrede den konstituerede direktør Arne Buch overfor avisen.

- Der er ingen grund til at bruge den ret så - ja, lad mig bare kalde det - taberagtige beslutningsproces: - Vi fyrer bare træneren. Hvad hjælper det, lyder spørgsmålet og svaret fra Arne Buch, der mener, at det er "gruppen", der skal fungere bedre som helhed.

- At snakke med spillerne er jo en mulighed. Der er ikke nogen af de her spillere, der ikke ønsker at vinde. Men hvis jeg havde mirakel-opskriften, så ville jeg ikke holde den hemmelig men omgående trylle, siger han til Fyens Stiftstidende. 

Med den optimistiske hat på ser det trods alt stadig bedre ud for Odense end i fjor, hvor holdet var håbløst under ottendepladsen, da Svensson blev fyret. Nu er der trods alt "kun" 8,5 og 11,5 point op til Rødovre og Herlev.

Men skal Odense overhovedet i nærheden af slutspil kræver det meget snart, at der kommer point på kontoen. 


Ugens hold på Metalligen.dk - se hvem der er med lige her Ben Cooper glædede sig over Brace og stabilitet