Blue Fox-træneren glædede sig over sit angrebs-es i sejren over Rungsted

Cameron Brace var i den grad tilbage i Herning søndag eftermiddag, hvor han med spilleglæde og fart endte som hjemmeholdets bedste spiller.

Brace lavede mål og assist og var gennemgående en dominerende skikkelse hos midtjyderne, hvilket naturligvis glædede træner Ben Cooper, som efter kampen talte med Herning Folkeblad.

- At få en spiller som Cam tilbage betyder meget. Alle kan se, hvad han giver. Han er ægte målscorer, han har fart og er dygtig med pucken, og han rigtig dygtig i powerplay også. Han bliver helt sikkert også endnu bedre, når han kommer tilbage i topform igen, sagde Ben Cooper efter kampen til avisen. 

Her glædede han sig også over, at midtjyderne pludselig har fundet en vis stabilitet - på den gode måde - og har vundet de seneste tre opgør mod Rødovre, SønderjyskE og Rungsted.

- Jeg synes, at vi er kommet i en god periode. Vi tænker ikke så meget over, om vi møder et stærkt eller et ikke så stærkt hold, og om vi spiller hjemme eller ude. Vi har manglet lidt stabilitet, og det er vi måske ved at nærme os nu, siger til Herning Folkeblad. 


Bulldogs-ledelse bakker fuldt op om træneren SønderjyskE afventer muligheden for yderligere indkøb