Vi arbejder fra måned til måned i den her sæson, siger SønderjyskE-direktør

SønderjyskE spiller for øjeblikket med "blot" fem imports, og det er færre end mange af de andre klubber.

Og det bliver ikke et SønderjyskE-hold med de maksimale otte udlændinge, der afslutter sæsonen, for så langt kommer SønderjyskE ikke op i 2019/20, siger administrerende direktør Klaus B. Rasmussen til Der Nordschleswiger.

- Vi har besluttet os for at se den finansielle virkelighed i øjnene måned for måned. Jeg vil ikke udelukke, at vi henter en stærk spiller til en nøgleposition, men jeg kan sige med sikkerhed, at vi ikke har otte udlændinge i truppen, når sæsonen er slut, siger Rasmussen. 

- Hvis vi gør noget, skal det være seriøst. Det skal ikke være panikindkøb, og vi behøver sponsorernes opbakning dertil. De har allerede forsikret os om, at det kan være muligt. Døren er altså åben - trods Coronaen, siger Rasmussen til Nordschleswiger. 

Han glæder sig over, at SønderjyskE med en af sæsonens bedste præstationer - og et næsten fuldtalligt hold - slog Esbjerg, da det gjaldt om komme videre til Metal Final4.

- Det lover godt for den sidste del af sæsonen. Her kommer vi også til at se, hvordan "magtbalancen" ender med at blive mellem de forskellige hold. Der er kommet spillere ind, som man ellers ikke ser på dansk is, og der er nogle af dem, der allerede forlader Metal Ligaen inden sæsonen er forbi. Vi må se, hvad der sker, når AHL og NHL begynder igen, siger Rasmussen til Der Nordschleswiger. 

 


Ben Cooper glædede sig over Brace og stabilitet Mario Simioni: Vi lod for lette mål gå ind fredag aften