Russeren har slet ikke været hjemme i Moskva over sommeren

Alexander Bumagin har udviklet sig til at være en af publikums absolutte yndlingsspillere i Frederikshavn.

Den elegante russer spillede i sidste sæson sammen med Dane Fox og Christopher Frederiksen i en af ligaens bedste kæder, og alt tyder på, at Bumagin vender tilbage og spiller for Frederikshavn i den kommende sæson. 

Faktisk har Bumagin slet ikke været hjemme i Rusland i sommeren, skriver Nordjyske, der også beretter, at White Hawks-direktør Henrik Andersen forventer, at russeren spiller for Frederikshavn om et par uger i den første testkamp. 

- Han spurgte, om han måtte blive boende i stedet for at rejse hjem til Moskva, hvor coronasituationen er noget anderledes end i lille Frederikshavn, og det gav vi ham selvfølgelig lov til. Jeg kan ligeså godt indrømme, at vi rigtig gerne vil signe ham igen, og det ser positivt ud, siger Henrik Andersen.

Dermed får Metal Ligaen en af sine store profiler tilbage i den kommende sæson - hvis ikke et eller andet sætter en stopper for en ny kontrakt. 

Bumagin kom til Frederikshavn i midten af sæsonen 2018/19, hvor det lykkedes at hente ham hjem fra KHL-klubben Severstal Cherepovets, hvor russeren var en af de ledende spillere.    


Jason Jaspers: Den danske liga skal ikke undervurderes Jesper Jensen: Tiden er moden til at vende hjem