Nye udlændinge skal have respekt for Metal Ligaen, siger den nye Esbjerg-træner

Esbjerg-træner Jason Jaspers er landet i Vestjylland, hvor han i den kommende sæson får sin debut som cheftræner. I Esbjerg skal han naturligvis efterfølge Mark Pederson, der i de seneste syv sæsoner har trænet vestjyderne. Og Jaspers, der har spillet i Tyskland i en lang, lang årrække, har ganske stor respekt for Metal Ligaen.

Det siger han i et interview med JydskeVestkysten.

- Vi ved jo alle sammen godt, at den danske liga ikke er den økonomisk mest attraktive, så hvis en spiller gør det godt, er det logisk, at han skal videre. Men omvendt skal spillere altså ikke undervurdere den danske liga, uanset hvor de kommer fra, siger Jason Jaspers til avisen. 

- Det lærte jeg selv, da jeg kom til Tyskland for mange år siden. Spillerne her mangler selvfølgelig lige den sidste kvalitet i forhold til de store ligaer, men mentaliteten og det hårde arbejde er her, og hvis man ikke har respekt for det som udlænding, har man ikke en chance, lyder det fra Jaspers.

Jaspers spillede i sidste sæson for Wolfsburg og Eisbären Berlin i DEL, og har i sine sæsoner i Tyskland truffet flere spillere og trænere med erfaring fra Danmark. Blandt andre har han spillet under Jari Pasanen i Iserlohn.


Cam Brown: Den større isflade passer godt til mit spil BUMAGIN er også aktuel i Frederikshavn for næste sæson