Amerikaneren bekræftet af Mario Simioni

Rygtet var løbet i forvejen. Cam Brown kommer til SønderjyskE, hvor han som i sidste sæson skal angribe for Mario Simionis mandskab. Brown kommer fra et kort ophold i svenske Troja-Ljungby. 

- Vi er meget glade for, at Cam Brown nu vender tilbage til SønderjyskE. Han var en vigtig spiller for os i sidste sæson, hvor han lavede masser af mål og assists og desuden var flittigt brugt i vores powerplay. Nu får vi en af lederskikkelserne tilbage, og han kender klubben og holdkammeraterne så godt, at han kan gå ind og bidrage fra første dag i Frøs Arena, siger træneren og sportschefen Simioni. 

– Vi kan mærke på Cam Brown, at han er meget glad og taknemlig for, at han har fået mulighed for at komme tilbage til Vojens, og vi glæder os til, at vi igen skal se ham i den lyseblå trøje, lyder det i pressemeddelelsen fra SønderjyskE. 

Selv siger Cam Brown. 

– Der var ingen tvivl, da Mario Simioni ringede. Hvis jeg skulle til Danmark, så er der kun ét sted, der er interessant, og det er SønderjyskE. Vi blev enige om detaljerne, og det er ganske enkelt fantastisk at være tilbage. Der er så mange velkendte ansigter på holdet og rundt omkring holdet.

– I sidste sæson prøvede jeg at spille foran 500 fans, og nu skal jeg endelig prøve at spille foran nogle flere. I kan slet ikke forestille jer, hvor meget jeg glæder mig over at være tilbage. Jeg kan slet ikke vente, til jeg kan komme i gang, siger Cam Brown.


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Esbjerg Energy TISSOT MÅNEDENS SPILLER kåret: Søren Nielsen tog september-titlen