To store Blue Fox-profiler fortsætter i det midtjyske til den kommende sæson

To af Hernings og Metal Ligaens store profiler fortsætter i den kommende sæson hos midtjyderne. Målmand Mac Carruth og angriberen Phil Marinaccio har skrevet kontrakt for yderligere en sæson hos Blue Fox. 

De præsenteres således i en pressemeddelelse: 

Amerikaneren Mac Carruth har om nogen vundet de blå-gule hjerter med en altid helhjertet indsats, høj redningsprocent, viljen til sejr og ikke mindst gode oplevelser, når han kaster sig ind glasset, som var det i armene på de midtjyske fans, der også gav ham en personlig rekord med mere end 1.000 Twix chokoladebarer kastet på banen efter en vundet hjemmekamp. Pucken er nu kastet op til endnu flere nye rekordforsøg.

Herning Blue Fox har ligeledes sikret sig ligaens pt. mest point-rige spiller, i form af den 29-årige canadiske målræv Phillip Marinaccio. 39 point i 33 kampe er det i skrivende stund blevet til, og i en virkelig farlig kæde med blandt andet danske Mathias From ser man i øjeblikket et målrigt billede af en duo der virkelig kan finde vej til netmaskerne.

De to nye kontrakter er utroligt vigtige for Blue Fox at få på plads, ligesom det også tegner et billede af et hold for den kommende sæson som skal besidde stor styrke og kvalitet. Der skal bygges på kontinuerlighed blandt spillere der har et højt kompetenceniveau og som kan være med til at udvikle klubben i en positiv retning.

- Vi er stolte over, at det er lykkedes at lave nye kontrakter med både Mac og Phillip. De har begge vist et højt niveau i Metal Ligaen, hvor de er blandt ligaens bedste på deres positioner – og det er spillere, som vi gerne vil bygge vores hold op omkring til den kommende sæson”, fortæller Daniel Nyegaard fra Blue Fox.

Mac Carruth, som har været blandt ligaens bedste målmænd i denne sæson, har været en bærende profil i Blue Fox målet, og formåede blandt andet tidligere i sæsonen at holde nullet i hele fire kampe i træk.

”Jeg er glad for at skrive en ny kontrakt med Herning Blue Fox. Vi har et hold og en organisation med en vindende kultur, og jeg vil hjælpe med at fastholde og udbygge den kultur. Jeg ønsker at vinde og bringe titler tilbage til Herning.”, lyder det fra Mac Carruth selv.

Phillip Marinaccio er i skrivende stund topscorer i Metal Ligaen, på trods af at han missede nogle uger til en skade, da han fik en puck i hovedet tidligere på sæsonen.

“Min familie og jeg er faldet godt til i Herning. Vi har fået en masse bekendtskaber i og omkring klubben, og byen er fantastisk. Jeg er netop blevet far for første gang, og både min kone og jeg er stolte over, at vores søn blev født i netop Herning. Jeg er glad for at kunne blive her og fortsætte med at være en del af Blue Fox organisationen i næste sæson også med den nye kontrakt”, siger ligaens topscorer Phillip Marinaccio.

 


Fem scoringer og femte sejr på stribe til Aalborg OPTAKT: Odense Bulldogs-Rungsted Seier Capital