Nordjyderne afgjorde kampen mod SønderjyskE i tredje periode

Aalborg Pirates-SønderjyskE 5-1 (1-0,1-1,3-0) Det var hjemmeholdet fra Aalborg, der havde revanche til gode i forhold til seneste møde, og generelt har Sønderjyske haft krammet på nordjyderne.

Aalborg kom dog blæsende ud og inden der var spillet fire minutter havde Julian Jakobsen bragt sit mandskab på 1-0. Sønderjyske skabte flere gange problemer for sig selv i egen zone, og havde besvær med udspillet.

Et andet problem for gæsterne er når modstanderen er i powerplay. Seks gang i træk havde Sønderjyske lukket mål ind i undertal, og efter aftenens kamp blev det syv.

Patrick Bjorkstrand spillede Victor Rollin-Carlsson helt blank og svenskeren satte pucken stensikkert i det lange hjørne, hen over skulderen på Patrick Galbraith.

Værterne var i téten det meste af første periode, men de helt oplagte chancer til scoring kom ikke udover de to der stod på tavlen.

Den alvorssnak gæsterne må have haft i pausen skinnede igennem i den midterste periode. Sønderjyske var bedre med, og skabte langt mere offensiv. I nettet fik de da også pucken. Alex Lavoie troede han havde reduceret, men målet blev underkendt efter gennemsyn, da canadieren sparkede til pucken.

Tvivl var der til gengæld ikke kort efter, da Max Tjernström udnyttede en flot aktion af William Boysen til at reducere Aalborgs føring til 2-1. VI var dog ikke færdige med ”mål” der blev sparket ind.

Julian Jakobsen rakte armene i vejret, men igen måtte dommerne ty til video-review, der viste af Kirill Kabanov havde brugt en sparkebevægelse til at passere Patrick Galbraith i Sønderjyskes mål.

Hvad end der er i pauseteen i Aalborg skal være usagt, men Aalborg fik sat tingene på plads i et vindue på små otte minutter.

Thomas Spelling udnyttede flot forarbejde af Tobias Ladehoff til 3-1, og efterfølgende var der dobbelt op til Pirates topscorer Trevor Gooch. Først fra tæt hold i powerplay, og siden konsekvent klappet ind.

Det blev ikke til mere, og Aalborg har nu vundet fem kampe i træk, mens gæsterne må begynde at kunne mærke at de skal arbejde sig ud af en mindre krise.

Fremragende herrefight, da White Hawks besejrede Esbjerg efter straffeslag CARRUTH OG MARINACCIO FORLÆNGER med Blue Fox