Amerikaneren spillede sammen med Ian Edmondson i den forgangne sæson

Det mest stillede spørgsmål til Aalborgs sportschef Ronny Larsen har de sidste uger været: "Hvornår kommer den back, du har ledt så længe efter?" Endelig kan han slippe for det spørgsmål, for Aalborg Pirates præsenterer i dag den 26-årige amerikanske back, Charlie Curti, der kommer til Aalborg fra et ophold hos Rapid City Rush i ECHL på kontrakt for resten af sæsonen. 

- Jeg har længe været ude at lede efter en back, der kunne forstærke os på blueline, og vi har endelig fundet ham. Charlie Curti er en offensiv stærk back, og han har de kvaliteter, som vi har manglet, udtaler sportschef Ronny Larsen. 

Charlie Curti spillede i sidste sæson i Rapid City Rush, hvor han var holdkammerat med den nuværende Pirates-spiller, Ian Edmondson samt den tidligere Pirates spiller, Peter Quenneville. 

- Jeg har snakket med Ian (Edmondson) omkring at tilføre Charlie til holdet, og han talte kun i positive vendinger omkring ham, og Ian er sikker på, at Charlie vil blive en stor gevinst for holdet. Derudover passer han også godt ind i vores omklædningsrum, hvilket er en vigtig del for os, slutter sportschefen. 

Charlie Curti blev sidste sæson noteret for 16 point (5 mål og 11 assists) i 55 kampe, mens han - sæsonen forinden - spillede for Adirondack Thunder i ECHL, hvor det blev til 31 point (11 mål og 20 assists) i 31 kampe. Dengang spillede han også på hold med et par spillere, der nu er at finde i den danske liga. 

Charlie Curti vil få trøjenummer 3 og kommer til Aalborg senere på ugen. 

 


VIDEO: Højdepunkter fra Odense-Rødovre OPTAKT: Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls