Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Mulighed for at tage familien med til hockey, få klaret aftensmaden, få en god oplevelse og så hjem på sofaen og slappe af.

Sådan ligger landet en mandag aften i Odense, hvor Rødovre kommer på besøg til det, der ligner en yderst vigtig kamp for fynboerne allerede her tidligt på sæsonen.

Selv om man ikke vil sige det højt i Odense, så er Rødovre og Herlev formentlig de to hold, som fynboerne har udset sig som ofre i jagten på den vitale ottendeplads, der giver slutspil i Hundehuset, når vi kommer til foråret.

Og selv om vi stadig er tidligt ude, så er et manko på fire og seks point til Eagles og Mighty Bulls allerede tidligt på sæsonen ikke noget, som Bulldogs vil bryde sig om.

Derfor er Odense - ikke mindst fynboernes offensiv - presset til at levere bedre i aften, for indtil nu har to mål scoret af backen Mark Auk altså ikke været nok til at sikre fynske point. 

Der skal gang i scoringerne, og ikke mindst, når powerplaymulighederne byder sig til, hvis Bulldogs skal have point mod et Rødovre-hold, der har spillet to gode kampe mod henholdsvis Esbjerg og Herning.

Mighty Bulls-holdet ser ganske skarpt ud, og imponerende mod Herning med velspillende og disciplineret hockey. To Herning-udvisninger blev konsekvent straffet med powerplay-scoringer. 

Det ser slet ikke så tosset ud endda for Thor Dreslers spritnye mandskab, der også må gå ind i aften som favorit.

Hold øje med: Jonatan Tanus er købt ind som målscorer, men kom altså et sekund for sent i gang mod SønderjyskE senest, hvor han scorede lige efter sirenen havde lydt. Er det i aften? Hos Rødovre kigger vi naturligvis på Brendan Harms, der har fået en forrygende start med fire point i to kampe.

Skader/karantæner: Martin Larsen afsoner stadig karantæner, Christopher Kamph er formentlig ude, mens Ales Sova ikke spillede senest for Odense. Fynboerne har sendt Marcus Pedersen hjem, ligesom tjekken Cip er skuderskadet. Rødovre har hidtil spillet med alle mand klar. 

Statistikken: Rødovre var uhyre konsekvente og velspillende i overtal fredag og scorede altså to gange i fem mod fire. Vi noterer os hos Odense, at tredjekæden med Ehlers, True og Lukas Bach alle står på -3 i plus/minus. Skal de have rettet op?

De indbyrdes kampe: Rødovre vandt fire af seks kampe i regulær tid mod Odense i sidste sæson og trak de sidste to ud i overtid. Mentalt er overtaget hos gæsterne i aften. 

Det forventer vi: En tæt kamp, hvor hjemmeholdet vil fighte til sidste blodsdråbe for at få point. Det kan meget vel blive ganske målfattigt i Odense i aften. 

 

 


CHARLIE CURTI bliver ny back i Aalborg Pirates SønderjyskE arbejder på at lave en "lokal" Hall of Fame