Nordjyderne får som ventet en svær pulje i næste sæsons Champions Hockey League

Der har netop været lodtrækning til den kommende sæsons Champions Hockey League, og med placeringen i fjerde seedningslag var det som ventet en vanskelig pulje, der ventede nordjyderne, næsten uanset udkommet.

Aalborg Pirates møder de svenske sølvvindere fra Luleå, finske Jukurit, der har landsholdsspilleren Oliver Larsen på holdet og den tjekkiske traditionsklub Sparta Prag. 

En ganske fin lodtrækning i det store billede. 

Luleå var blot en enkelt kamp fra at vinde det svenske mesterskab, og Aalborg kommer på besøg i en traditionsrig svensk "hockeystad", hvor opbakningen på det seneste har været helt fænomenal. Den afgørende SM-finale blev dog tabt mod Färjestad, og dermed lykkedes det ikke for det nordsvenske mandskab at vinde guld for første gang siden 1996.

Sparta fra den tjekkiske hovedstad Prag er en af Europas store adresser. Det blev til en andenplads i den tjekkiske Extraliga i den netop afsluttede sæson, hvor Trinec var for stærke i finalen. Men Aalborg kommer også her til en flot og fin udebane, hvor Pirates-fansene tilmed kan rejse i uoverskuelig afstand til "Den gyldne Stad".

Endelig møder Aalborg altså Jukurit fra den finske by Mikkeli, der stille og roligt har etableret sig i den bedste finske række. Seks sæsoner har holdet fra Mikkeli været i Liiga og kom for første gang i kvartfinalen i den netop afsluttede sæson. Oliver Larsen - oprindelig Aalborg-dreng - glæder sig formentlig til at tage imod mange danske bekendte, når det går løs. 

 


SønderjyskE henter canadisk angriber BILLETSALGET TIL KVINDERNES VM ER SKUDT I GANG