Unge Green får plads sammen med Rosenthal og Lucia

Da Rungsted i sidste uge spillede CHL-kamp i tjekkiske Plzen udgik den amerikanske stjernespiller TJ Moore, der tilsyneladende havde problemer med knæet. Han spillede i de to første kampe sammen med Nikolaj Rosenthal og Mario Lucia, og de to skal altså have en ny medspiller klar til i aften, hvor det gælder matchen mod EV Zug hjemme i Bitcoin Arena.

Det bliver med stor sandsynlighed unge Gustav Green, der får den ansvarsfulde rolle i Rungsteds forreste geled. Sådan har det i hvert fald set ud på træningen i løbet af ugen, hvor meget tyder på, at Rungsted ellers spiller videre i samme opstilling som i de første to CHL-kampe.

Der bliver dog formentlig plads til Nicolai Harries og/eller William Nistrup i fjerdekæden, hvorfra Green altså hentes til førstekæden. 

Den gode, gamle Hørsholm Skøjtehal er i dagens anledning blevet til Bitcoin Arena klædt i Champions League-dress, og billederne har allerede vist, at kombinationen af fortid og tradition kombineret med nutid er rigtig fin.

I går høstede Nikolaj Rosenthal hæder og ære ved overrækkelsen af Canadian Ambassador's Cup, og mon ikke han er klar til at fejre den udnævnelse med en kasse eller to i aften. 

Rungsted er i den grad undertippet i aften efter to klare nederlag i Zug og Plzen, og det kan måske være hjemmeholdets chance i Bitcoin Arena. 

På Zugs hjemmeside er man for eksempel allerede begyndt at skrive om den kommende kamp i Finland, hvor schweizerne møder HPK Hämmeenlinna på udebane. Rungsted-kampen er tilsyneladende kun en parentes for det stjernespækkede hold fra Schweiz, og det vil også være en gigasensation, hvis de danske mestre vinder. 

Omvendt har vi i de første runder set hold fra "mindre nationer" vinde kampe, og her har hjemmebanen i den grad været en faktor i de overraskelser, der pt. er forekommet. 

Der er kampstart 19:30 i Bitcoin Arena.  


CHL: Sjusket første periode kostede dyrt for Rungsted Fan-panelet: Hans skøjteløb er eminent, hans spil med pucken er fremragende