Mark Pedersen elsker Rødovre-ånden og glæder sig specielt til at opleve én spiller i den kommende sæson. Læs her hvem

Du er ny person i Metal Ligaens fanpanel. Hvor længe har du set ishockey og hvorfor holder du af lige netop din klub?

Jeg har nok set ishockey de seneste 10 år, dog mere seriøst de seneste seks års tid. Tror at interessen både med ishockey, men ikke mindst kærligheden til Rødovre Mighty Bulls, er kommet fra min far.

Han er selv stor RMB-fan, og har taget mig med ud i hallen som yngre. Han selv fik interessen, da hans far også tog ham med ud i den gamle kostald for snart 30 år siden.

Jeg elsker at gå til ishockey i Rødovre, og mærke den kæmpe Rødovreånd som mærkes allerede ovre i Rødovre Centrum inden en kamp. Når der er fuldt hus i arenaen, er der ikke mange andre haller som gynger lige så meget, og netop den Rødovre-ånd, kan mærkes på isen når tyrene kæmper for netop tyren på brystet. Derfor er jeg stolt Rødovre Mighty Bulls-fan

Hvordan ser du tilbage på sidste sæson?


Jeg ser tilbage på den forgangne sæson som en overordnet fin sæson, hvor det var Rødovres vigtigste spillere blev sat i scene. Her bliver der især fokuseret på backen, David Suvanto, som klart var én af de bærende spillere på holdet. Det var også en sæson, hvor der var en del skader, både på målmandsposten, samt backs og forwards. Det helt store problem sidste sæson var at vi ik havde nogle folk til at sætte pucken i kassen, det håber vi, at der er kommet til den kommende sæson.

Hvilken spiller glæder du dig mest til at opleve på dit hold i den kommende sæson?

Vi har fået et rigtig spændende hold, med en god danskerstamme, hvor profilen må være Asperup. Derudover har vi fået et par rigtig stærke imports, hvor især Virtala-brødrene har set skarpe ud i preseason. Men hvis jeg nu skal vælge lige præcis en spiller, jeg glæder mig til at følge, må det blive nummer 82 Miro Keskitalo. Han har set rigtig dygtig ud her i træningskampene, og med det CV han har indtil videre, tror jeg på at vi har fået en af de bedste backs i ligaen.

Hans skøjteløb er eminent, hans spil med pucken er fremragende og så bliver han en enorm vigtig brik i vores powerplay i år.

Hvilken dansk drømmespiller - fra de andre Metal Liga-klubber - ville du helst se på dit hold og hvorfor?
Uha, der er rigtig mange gode danske spillere, og vi har jo faktisk også selv et par stykker.

Her tænker jeg især på Asperup, som gang på gang viser sit Rødovre-hjerte og vælger at tage en tørn mere for os, hvilket er fantastisk. Men en type som Thomas Spelling for Aalborg Pirates. Det ville bestemt ikke gøre noget, hvis han tog et smut forbi Rødovre. Han har et eminemt skud som vi godt kunne bruge.

Du glæder dig til, at Metal Ligaen begynder igen, fordi...
Jeg glæder mig til at følge med i ligaen endnu et år, da jeg tror det vil blive en konkurrencepræget sæson, hvor der vil være kamp om top fire til sidste grundspilkamp, og hvor man ikke skal afskrive nogle hold fra mesterskabstitlen.

Hvad er det bedste ved at gå til ishockey i Danmark?
Det bedste ved at gå til ishockey i Danmark er klart stemningen både på- og uden for banen. Der er en form for nærhed mellem spillerne og tilskuerne, uden der er den fysiske kontakt. Der er et meget nært forhold mellem dem - sådan føles det i hvert fald på tribunen, og det er klart den bedste følelse ved at tage til ishockey.


CHL: Gustav Green tager over for TJ Moore i Rungsteds førstekæde Teemu Virtala bliver ny kaptajn for Rødovre