De danske mestre kan i teorien sikre sig adgang til næste CHL-runde allerede i aften

Det kan godt være, at Rungsted endte i "det lette lag" i denne sæsons Champions Hockey League, men det ændrer ikke på, at de forsvarende danske mestre vil være i stand til at skrive historie ved at gå videre i CHL som det første danske hold nogensinde.

Det kan allerede ske i aften, hvis Rungsted vinder i ordinær tid mod franske Rouen, samtidig med, at Klagenfurt i den anden kamp også vinder i ordinær tid over HC Donbass ovre i Kiev. 

Det kan også ske, når Rungsted på tirsdag tager imod Rouen i den omvendte kamp hjemme i Bitcoin Arena. Stensikkert er det, at Rungsted ikke vil have udspillet sin rolle før sidste spilledag, men derfor kan det formstærke Rungsted-hold altså lige så godt gå efter jackpot i aften.

Rungsted har ladet en skadet Sebastian Bergholt blive hjemme, mens det efter stor sandsynlighed bliver med Hampus Gustafsson og Gustav Green på holdet, at de danske CHL-repræsentanter stiller op mod "Dragons" fra den nordfranske by.

Ingen "Metal Liga-bekendte" på Rouens mandskab, men til gengæld er den tidligere EfB Ishockey-målmand Fabrice Lhenry i spidsen for Rouen som træner, og franskmændene har adskillige canadiske islæt på holdet med den øjeblikkelige topscorer Kelsey Tessier i spidsen. Han har domineret både i EBEL, DEL2 og har over 200 AHL-kampe på sit cv. 

Rouen har vundet tre af de seneste fem mesterskaber i Frankrig og den intime arena L'ïle Lacroix er en svær udebane at komme til. Stemningen er ganske intens i Rouen, hvor folket elsker deres ishockeyhold og garanteret også er interesserede i, at Dragons kommer videre i CHL. 

Klubben har tidligere været fremme i ottendedelsfinale og har også vundet Continental Cup.

Kampstart 19:30 i Rouen og på TV2 SPORTX og TV2 PLAY, hvor du kan se den spændende match.


Herning går hårdt efter Metal Final4 - og håber i givet fald på værtskab Frederikshavner-helten Aleksi Halme: Det føles utroligt