Rögle venter på Mario Simionis mandskab i Catena Arena

Det bliver ikke nemt for SønderjyskE i aften i Ängelholm, hvor det svenske storhold fra Rögle skal vinde for at holde fast i førstepladsen i sønderjydernes CHL-pulje.

SønderjyskE's rolle er som forventet udspillet for længst, men efter store nederlag mod de øvrige hold i puljen, EV Zug og Red Bull München, lykkedes det at presse Rögle hårdt på hjemmebane i Frøs Arena i det seneste opgør, hvor svenskerne kun vandt 3-2 i Vojens.

Uanset resultatet er Rögle-mandskabet videre til næste runde, og det forventes, at svenskerne giver spilletid til en del unge spillere i aften. Rutinerede folk som den norske landsholdsspiller Erlend Lesund og den svenske topspiller Dennis Everberg forventes at sidde over. 

Agendaen har været en helt anden end spillet på isen de seneste dage i lokalpressen omkring Rögle. Under en supportermarch i weekenden råbte flere af Rögles tilhængere nazistiske slagord, og det har siden været debatteret kraftigt. Både spillertruppen og Rögles ledelse og træner har taget kraftig afstand fra begivenhederne, der har skæmmet omtalen af den ellers velfungerende klub i de seneste dage. 

Rögles arena var i øvrigt den arena, som SønderjyskE lod sig inspirere stærkest af, da man i Vojens skulle i gang med at bygge Frøs Arena for efterhånden over 10 år siden. Så det bliver et kært gensyn med en gammel ven for nogle af sønderjydernes ledere, der altså er på plads for at afslutte denne sæsons CHL-kampagne, der som ventet blev for stor en mundfuld for Mario Simionis mandskab. 

Kampstart i det sydsvenske klokken 18:05 i aften. Lars Fink og Michael Eskesen guider dig igennem på TV2 PLAY og TV2 SPORTX fra klokken 18. 


CHL: SønderjyskE var tæt på overraskelsen, men fik kæmpe klø til sidst VIDEO: Højdepunkter fra Rungsted-Rouen