Sportschef Kasper Kristensen giver her en grundig opdatering på de skader der er i truppen for øjeblikket.

Tre sejre i træk har sendt Frederikshavn White Hawks op på sjettepladsen i Metal Ligaen. Det unge mandskab har, efter en svær periode, fået vendt skuden.

White Hawks.dk-redaktionen har talt med klubbens sportschef Kasper Kristensen, der beretter om de tre skader, der aktuelt præger truppen. Det er Radek Cip, Jonas Jakobsen og Christoffer Åkesson, der for øjeblikket er ude af opstillingen hos nordjyderne. 

-Der kommer altid skader i topsport, og man kan vel aldrig sige, de kommer belejligt. Men det er sådan det er, og vi spiller med de spillere der er til rådighed. Kampen mod Esbjerg var rigtig god, og den nu tredje sejr i træk er noget der gør noget godt for selvtilliden i truppen, siger sportschefen. 

- Radek Cip er desværre ramt af en muskelskade i ryggen, som han pådrog sig for to uger siden i Herning. Han er i gang med genoptræningen, og vi håber han er tilbage på isen igen efter landsholdspausen.

- Jonas Jakobsen startede jo op med at brække foden i en træningskamp, men kom godt ind på holdet da han endelig var klarmeldt. Desværre udgik han i Herlev forrige søndag, og det er både foden og lysken han døjer med. Jonas skal have en ny scanning af foden, og vi kender på nuværende tidspunkt ikke til, hvornår han forventes at være klar igen. Vi vil ikke haste noget igennem, men lader ham få den tid der er nødvendig.

Om Christoffer Åkesson siger Kasper Kristensen:

-Det så grimt ud da han lå på isen i fredags. Han måtte desværre med ambulancen på sygehuset, og undersøgelser har vist, at han har pådraget sig en hjernerystelse. Vi ved, det kan tage lang tid med de hjernerystelser, og vi tager ingen chancer. Det er selvfølgelig ekstra bittert for Christoffer, der virkelig har leveret flot her i begyndelsen af sæsonen, men vi håber at se ham fit for fight tilbage, og jeg er sikker på, han hurtigt kan genfinde det gode spil han har disket op med her i starten af sæsonen, lyder opdateringen på de tre fra sportschefen.


OPTAKT: Herlev Eagles-SønderjyskE HETAG HØJDEPUNKTER: Se målene fra Rødovre-Rungsted