Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

De var i clinch lørdag, og nu mødes de igen. Det er ikke rød mod blå, som de fleste andre fokuserer på i aften, men sort mod lyseblå og trænger du til et break fra valgkampen og det, der hører til, så er det bare ud på Tvedvangen i Herlev eller på TV2 PLAY, hvor Jannik Sønderby er klar til at guide dig igennem begivenhederne. 

Herlev og SønderjyskE tørner sammen for anden gang på et fire dage, men denne gang er scenen Spar Nord Arena i den københavnske forstad og ikke Frøs Arena som lørdag eftermiddag, hvor sønderjyderne på nogenlunde ubesværet vis vandt med 6-2 over et svækket Herlev-mandskab.

SønderjyskE sad på kampen fra start og havde vel ikke det store besvær med at brodere sig igennem gæsternes bageste tropper, når tempoet blev skruet op.

Til gengæld kan Herlev se tilbage på seneste møde i Spar Nord Arena, hvor SønderjyskE ganske enkelt blev rullet over i en skarp tredje periode af Erik Vikströms tropper. 

Og vi ved, at Herlev Eagles-mandskabet er en totalt uforudsigelig størrelse på hjemmebanen i den tætte hal, så formentlig bliver det et helt andet kampbillede i aften end i weekenden.

Det forventer vi: Men alligevel kommer SønderjyskE altså ind som favorit med momentum efter den klare sejr i aften, for hvis vi kigger på skadeslisten, så er den i forvejen lidt smallere Herlev-trup blevet endnu smallere.

Skader/karantæner: Daniel Baastrup udgik lørdag, og som det så ud, ligner han ikke en mand, der vender tilbage i aften. Derudover havde Herlev Jesper Alasaari, Alexander Lindqvist-Hansen og Matthias Asperup siddende ude. Unge Karl Soneff gjorde det godt i buret i Vojens bortset fra en enkelt svipser, men mon ikke Lukas Horak er tilbage i aften? SønderjyskE var søndag uden Marco Petersen, Nicolai Bryhnishveen, Mathias Borring og Anders Biel. 

Hold øje med: Den brandvarme Valdemar Ahlberg, der spillede sig på HETAG ugens hold i Metal Ligaen i sidste med seks point i tre kampe. Luis Blak Olsen leverede en god kamp for Herlev i Vojens og er altid en pålidelig mand, som træner Vikström kan stole på.

Historikken: To gange tenniscifre i de to hidtidige kampe. Herlev vandt 6-3 hjemme over SønderjyskE, 6-2 til SønderjyskE lørdag. Tredje sæt i aften.  

Statistikken: Både Nikolaj Krag-Christensen og Villiam Haag står med flotte 17 point for henholdsvis 17 og 15 kampe. Hos Herlev er Anton Johansson begyndt at lande, hvor vi kendte ham fra sidste sæson. Han står nu med hele 11 assister og 13 point i alt.

 


MacCarruths stime sluttede på 261 minutter og 1004 Twix OPDATERING på skadessituationen i White Hawks