Herning-målmanden noterede den tredjebedste "nul-stime" i ligahistorien

Det var Rasmus Simonsen fra Odense, der endelig fik skudt hul på Herning-målmand Mac Carruth lørdag aften.

Carruth har været stærkt kørende gennem hele oktober og med fire gange "nul" på stribe lagde han alvorligt an på nogle flotte tal fra den danske ligas historie.

Carruth holdt nullet i 4-0-sejren over Rungsted, to gange 2-0-sejre over Frederikshavn og til sidst en kongepræstation, da Aalborg blev "holdt ude" - også med 2-0.

Efter en pause mod Herlev måtte Mac Carruth altså lade sig passere i kampen mod Odense. Der var spillet 16:01 minutter og dermed sluttede amerikaneren sit nul på 261 minutter og 16 sekunder. 

Han var 17 minutter fra at snuppe Lubos Pisars Herning-rekord fra 2010/11-sæsonen, mens der var noget til Alfie Michaud vilde rekord - i øvrigt også med en enkelt kamppause - på 360 minutter fra 2009/10-sæsonen. 

Ikke desto en fremragende stime af Mac Carruth, der blev belønnet med 1004 Twix-barer fra publikum - en chokolade-tradition, som Carruth tilsyneladende har bragt med sig fra en af sine tidligere klubber, AV 19 Fehervar i Ungarn, hvor publikum også kastede Twix ind til den populære målmand. 

Med 1004 stk. på lager har han formentlig nok til i hvert fald resten af året


White Hawks-træner: Vi har fundet en fælles forståelse OPTAKT: Herlev Eagles-SønderjyskE