Pelle Hånberg glæder sig over tre sejre i træk, men er slet ikke færdig med at arbejde med sit mandskab endnu

Frederikshavns svenske træner Pelle Hånberg glæder sig over, at nordjyderne nærmest er katapulteret opad i tabellen på det seneste. Tre sejre på stribe over Herlev, Rødovre og Esbjerg gør underværker for selvtilliden, og sejrene betyder altså, at White Hawks nu er rykket forbi både Rungsted og Herlev. 

Det ser også ud til, at nordjyderne har sagt definitivt farvel til Rødovre på niendepladsen, og nu kan White Hawks agere lidt mere afslappet i den kommende tid.

Det glæder Pelle Hånberg, der også kan juble over, at strategen Jesper Jensen er tilbage igen. Jensen scorede endda to gange mod Esbjerg i søndags. 

Hånberg siger i et interview med Nordjyske, at Frederikshavn-spillerne - og træneren - nu har fundet en slags fælles forståelse for, hvordan tingene hænger sammen. Alle er på den samme side af bogen, lyder det fra White Hawks-træneren. 

- Vi har fundet en måde at spille på, som matcher vores trup lidt bedre. Vi har lavet for mange store fejl, og det er dem, vi gerne vil have ryddet op i. Vi har stadig ambitioner om at spille den form for hockey, som vi ville fra sæsonstart, men vi har også været ramt af skader, der har udfordret os. Nu er vi nået til et punkt, hvor vi har fundet en balance, der virker for os, og den skal vi holde fast i, så er jeg sikker på, at vi med hårdt arbejde og fortsat ydmyghed kan vinde flere kampe, siger Pelle Hånberg til Nordjyske. 

Frederikshavn har en enkelt kamp tilbage inden landsholdspausen, og den er mod Herlev Eagles på hjemmebane fredag aften. 

 


Ishockeyens Metal Liga sendte 382.127 kroner af sted til KNÆK CANCER MacCarruths stime sluttede på 261 minutter og 1004 Twix