Odense-backen har fundet ny destination i Danmark

Odenses eneste importback, Cody Donaghey, er fortid i klubben.

Han skifter med øjeblikkelig virkning til Aalborg Pirates, hvor han skal forstærke den backlinje, der længe har været uden en skadet Martin Lefebvre og formentlig også på et tidspunkt mister Jonas Brøndberg, der flyver tilbage for at spille OHL.

Donaghey forventes at debutere for Aalborg allerede mandag, når Pirates møder Rødovre. Han kommer til at spille med nummer 44. 

- Vi havde allerede kig på Cody Donaghey op til denne sæson, og da vi nu har haft lejlighed til at se ham i en række kampe i Metal Ligaen, var vi ikke i tvivl om at slå til, da hans agent henvendte sig, siger Pirates sportschef Ronny Larsen til klubbens hjemmeside. 

- Der er tale om en spiller med ambitioner om at spille med i den øverste ende af Metal  Ligaen, lyder det fra Ronny Larsen. 

Cody Donaghey er født i St. John’s i Canada, og startede sin karriere i en række lokale klubber for at slutte sin bedste sæson i 2016/17 i juniorligaen QNJHL, hvor han lavede 40 point i 52 kampe for Charlottetown og Sherbrooke. Herefter fik han chancen for Belleville i AHL, inden karrieren var en tur omkring først Brampton og dernæst Orlando i ECHL. Cody Donaghey nåede at spille 124 kampe og lavede 64 point for Orlanda, inden turen i sommer for første gang gik til Europa.

- Cody Donaghey skøjter godt og foruden at lave pænt med point, er han rigtig solid bagude. Desuden har han en fremtoning, der vil falde godt ind i vor spillertrup, slutter Ronny Larsen.

Tilførslen af Cody Donaghey er fuldt ud finansieret af playersponsorater i vores eksisterende sponsorkontrakter og belaster dermed ikke den almindelige drift hos Aalborg Pirates, forklarer klubben. 

Donaghey har lavet otte mål og 12 assister for Odense i indeværende sæson. 

 


ODENSE BULLDOGS opruster på og udenfor isen METAL FINAL4: Lodtrækning til semifinalerne 8. januar