Fynboerne sender admi

Mange havde vel næsten troet, at Odense Bulldogs havde opgivet ævred i denne sæson, men fynboerne varsler nu nye tider på og udenfor isen. En ny direktør og ny sportschef er på vej ind, ligesom man også forventer forstærkninger i stedet for Cody Donaghey og Mike Hammond, der i de seneste dage er vekslet til Aalborg og Frederikshavn. 

Fynboerne skriver følgende på sin hjemmeside: 

Odense Bulldogs gennemgår for tiden en større oprustning af hele organisationen, som styrkes i både administrationen og på det sportslige område. Der er en spændene tid i vente, når vi inden længe kan løfte sløret for nye nøglepersoner i organisationen.

Odense Bulldog har været på jagt efter de rette afløsere til både sportschef- og direktørposten efter, at henholdsvis Henrik Benjaminsen og Ulla Vahl-Møller valgte at takke af. De nye ansigter nu fundet, og vi kan med stor glæde præsentere netop disse i den kommende uge.

Mike Hammond og Cody Donaghey har ligeledes taget afsked med Odense Bulldogs og er draget videre på deres rejse i andre ishockeyprojekter. Vi takker for deres indsats under deres tid i klubben og ønsker dem held og lykke på deres videre færd. 

Den kommende tid vil byde på flere spændende nyheder, der løbende blive offentliggjort med stærke nye ansigter i både administrationen og på isen hos Odense Bulldogs.


Aalborg-Rødovre flyttes til tirsdag 5. januar CODY DONAGHEY skifter til Aalborg Pirates