Flere aspekter i Mark MacMillans handling ifølge træner Ben Cooper

Mark MacMillan afsoner i morgen sin anden karantænedag efter den hævnakt, han leverede på Aalborgs Daniel Madsen lørdag aften. Madsen havde i sekunderne forinden tacklet alt for højt og hårdt til hovedet af Petter Hansson, og det fik MacMillan til at crosschecke Madsen til hovedregionen.

Træner Ben Cooper havde det tvetydigt med MacMillans måde at agere på, fortalte han efterfølgende til Herning Folkeblad. 

- Mark hjælper ikke holdet ved at have karantæne i seks kampe, men jeg har respekt for, at Mark står op for sin nye holdkammerat, der kørte i seks timer for at komme til Herning og hjælpe os. Mark forsvarer ham, da han nærmest blev overfaldet. Men selvfølgelig skal Mark ikke udsætte en modstander for yderligere fare ved selv at være hensynløs. Man skal spille fair, og de her situationer har vi også snakket om på holdet, siger han til avisen. 

Herning-mandskabet responderede på de mange skader, coronaen til Morten Poulsen og nederlaget til Aalborg ved at besejre Odense med hele 7-1 i Kvik Hockey Arena.

- Det var en flot offensiv præstation, men jeg er først og fremmest tilfreds med vores defensiv. Vi giver meget lidt væk, selv om vi stadig er uden en række profiler. Men dem, der er tilbage, formår virkelig at omsætte de ting, vi snakker om på video og til træning på isen, til kampene. Det er jeg meget tilfreds med, konstaterer Ben Cooper til Herning Folkeblad.


Fuld fart på Projekt Topdommer Heinz Ehlers har sagt farvel til 22 landskampe