Landstræneren ærgrer sig over

Syv VM-forberedelseskampe, minimum syv VM-kampe i Schweiz, to OL-forberedelseskampe, tre OL-kvalifikationskampe og en firenationersturnering i november.

I alt 22 landskampe har Heinz Ehlers måttet sige farvel til på grund af Covid19 og den hærgende pandemi. Dermed har Ehlers endnu ikke fået en landskamp i spidsen for Danmark, siden han i marts blev ansat som landstræner på fuld tid. 

- I januar og februar havde ingen drømt om, at vi skulle havne i denne surrealistiske og ulykkelige situation. Et scenarie, som vi ikke selv har nogen indflydelse på, men bare må acceptere, siger Heinz Ehlers i et interview på bt.dk.

- De projekter, der var lagt op til, skrider, og vi tænker alle: 'Kan det her ikke snart få en ende, så vi kan vende tilbage til et normalt liv igen, lyder det fra den danske landstræner, der for nylig også fik aflyst kampene mod U25-landsholdet og Pressens Hold.

Næste store turnering for landsholdet er VM i Hviderusland og i august følger OL-kvalen, der spilles i Norge.

- Ishockeyen er i en uoverskuelig global situation. Det er umuligt at forudse, hvordan det hele ender. Om den kaotiske politiske situation i Hviderusland får indflydelse på VM, tør jeg heller ikke spå om. Jeg er glad for, at det ikke er mig, der skal afgøre det, siger Ehlers til BT.


Cooper: Hjælper ikke holdet med seks dages karantæne - men stod op for kammerat MATTHIAS ASPERUP skifter til Herlev