Den tidligere Rødovre-angriber skifter til lokalrivalen

Så er der fundet ny destination i karrieren for Matthias Asperup, og det er ikke overraskende Herlev, der overtager den teknisk stærke angriber, der for en god uges tid siden blev fritstillet i Rødovre.

Herlev fortæller om skiftet i en pressemeddelelse, der lyder således:

- Da Matthias Asperup pludselig stod uden kontrakt efter bruddet med Rødovre, tog det ca. en uge at få en aftale og økonomi på plads. Derfor kan vi i dag, glædeligt offentliggøre at den 25-årige forward efter landsholdspausen trækker den sorte Herlev trøje over hovedet. Asperup er en målfarlig herre og der er ingen tvivl om at han kommer til at styrke vores offensiv, ikke mindst i overtalssituationerne.

Vi har haft nogle gode snakke med Matthias og vi er helt sikre på at det er en topmotiveret spiller der snart løber på isen for Herlev. Selv udtaler han om skiftet:

- Jeg er superglad for at Herlev kom så hurtigt på banen, da muligheden opstod. Jeg har kun hørt positivt om klubben og faciliteterne, så jeg glæder mig rigtig meget til at møde mine nye holdkammerater og komme i gang, siger Matthias Asperup. 


Heinz Ehlers har sagt farvel til 22 landskampe Nicolaj Henriksen savner fansene i Frøs Arena