Ventet resultat efter en hård optakt for Eagles denne tirsdag aften

Herlev Eagles-Frederikshavn White Hawks 1-5 (1-2,0-1,0-2) Fire Herlev Eagles-spillere har fredag og lørdag testet positiv for Covid-19 og er derfor ude til aftenens kamp mod Frederikshavn. Det drejer sig om Yevgenii Lapenkov, Jake Horton, Matthias Asperup og Kristian Kragh. Resten af truppen inkl. trænere, holdledere og materialemænd er søndag og tirsdag testet negative.

Sådan stod der i en meddelelse fra Herlev tidligere i eftermiddag, og det satte naturligvis en stor favoritværdighed over på skøjterne hos gæsterne fra Frederikshavn denne aften.
Men allerede 34 sekunder inde i kampen fik Herlev et ordentligt boost, da Alexander Lindqvist Hansen efter et par pasninger op gennem midten slap fri af et sovende White Hawks-forsvar og satte pucken ind til 1-0 for ørnene.
Galansky stod i mål for gæsterne, og han kunne se, at kampen var vendt allerede inden første pause. Nikolaj Krag-Christensen var på plads syv minutter inde i kampen og satte en puck ind tæt under mål, og Christopher Frederiksen bragte gæsterne på 2-1.
340 tilskuere var mødt op på en sparsom aften på lægterne i Herlev, og de kunne gæsterne vinde skuddene med 43-24. I undertal var det Radim Piroutek, der formentlig udnyttede "afstemningsproblemer" i Eagles-forsvaret, da han spadserede ind til Lukas Horak i undertal i det 34. minut. Piroutek kunne uden problemer lægge pucken i nettet.
Lucas Andersen dryppede 4-1'eren ind og afgjorde i tredje periode, hvor Christoffer Åkesson satte slutpunktet med sit mål i tomt bur.
Som ventet ingen problemer for Frederikshavn mod et Herlev-hold, der nok havde erfarne spillere med, men også måtte gribe til "ungt blod" for at hente spillere nok til at stille med et nogenlunde mandskab.
Forhåbentlig snart bedre Corona-tider for Herlev, mens Frederikshavn på fredag bliver testet for alvor i Aalborg.