Vi repeterer her hvordan Metal Ligaen og klubberne agerer i tilfælde af Covid19 hos holdene

I går fik vi desværre den første aflysning af Metal Liga-kampe grundet Covid19. SønderjyskE og Odense spiller altså ikke ishockey i morgen, men deler kampen med 1,5 point til hvert hold. Hermed en repetition af Covid19-reglementet som Ligaforeningen har vedtaget. 

Hvis der kommer midlertidige nedlukninger

Myndighederne dikterer, at kampe skal spilles for reducerede eller ingen tilskuere

Turneringen spilles videre for reducerede eller uden tilskuere.

Myndighederne dikterer, at kampe ikke må afvikles

Ligaforeningen mødes og beslutter om turneringen skal afsluttes helt eller ej – hvis turneringen afsluttes helt så træder relevante bestemmelser i kraft.

Hvis Ligaforeningen beslutter at afvente om turneringen kan åbnes for enten reducerede eller ingen tilskuere så afgøres de kampe der findes i den midlertidigt nedlukkede periode således at hvert hold modtager 1,5 point per ikke afviklede kamp.

I tilfælde af smitte i en Metal Liga-trup

Hvis et hold konstaterer smitte af en spiller, så skal alle holdets spillere og ledere cleares af en negativ COVID-19 test før de igen må deltage i kamp eller træning.

Kampe indenfor 48 timer skubbes 24 timer frem for at afvikle tests.

Hvis et hold har 7 eller flere smittede spillere (fra den indleverede Metal Liga Trup) efter afvikling af tests, så aflyses dette holds kampe til de igen har under 7 smittede (fra den indleverede Metal Liga Trup) og kampene afgøres ved at hvert hold modtager 1,5 point per ikke afviklede kamp.

Smitte skal dokumenteres via COVID-19 test fra myndighederne.


METAL LIGAEN: Ni danskere, der har gjort sig stærkt bemærket i efteråret COVID19 aflyser kampen mellem SønderjyskE og Odense