Bulldogs sælger virtuelle billetter for at sige pænt farvel til canadieren, der også skal flyves ind til en senere og officiel farvelseance

Det er et farvel til både karriere og hjerteklubben Odense Bulldogs, når Dale Mitchell spiller sin sidste hjemmekamp. Det er ikke helt urealistisk, at det bliver 7. marts, når Odense møder Rødovre Mighty Bulls. 

Derfor har fynboerne besluttet at dedikere kampen til den populære canadier og sælge virtuelle billetter, der går til Dale Mitchells udgifter i forbindelsen med hjemrejsen til Canada og ikke mindst til at få ham fløjet tilbage til Odense til en ordentlig afsked med publikum. 

Bulldogs skriver følgende på sin hjemmeside: 

Dale Mitchell har gennem årene i Bulldogs-trøjen været en kæmpe profil for både klubben og ligaen. Han har givet os utallige oplevelser på isen, som har skabt både jubel og glæde blandt store som små, men efter denne sæson lægger han skøjterne på hylden. Nu er det vores tur til at give igen.

Når Dale Mitchell løber på banen søndag den 7. marts er det til sin - måske - sidste hjemmekamp for Odense Bulldogs, men da samfundet ikke tillader den hyldest fra fyldte tribuner, som han fortjener, har vi brug for jeres hjælp.

Den sidste hjemmekamp i grundspillet dedikeres, som en hyldest til Dale Mitchell, der har givet alt for klubben. Du kan derfor købe en virtuel plads i VinMedKant Arena og dermed være med til at takke Dale Mitchell for sin tid i Bulldogs-trøjen.

Din virtuelle billet til afskedskampen er med til at sende Dale Mitchell godt afsted og indtægterne fra salget dækker blandt andet udgifterne, som Dale afholder ved hjemrejse, hvor han på grund af Covid-19 skal være i selvbetalt karantæne på hotel i Canada. Når samfundet igen tillader det, vil Dale blive inviteret tilbage til sin, på det tidspunkt, tidligere hjemmebane i Odense, hvor han for alvor kan blive hyldet af alle jer trofaste supportere. Din støtte dækker også disse udgifter.

En virtuel billet til afskedskampen koster kr. 113,- og du kan købe et ubegrænset antal.

Blandt alle købte billetter trækkes der lod om Dale Mitchells signerede stav fra 2017/18-sæsonen.

Køb dine virtuelle billetter her.


SønderjyskE-forward færdig for sæsonen: Daniel Nielsens skulder skal opereres Brady Shaw er på vej mod flotte tal - kan han nå Eriksson?