Odense-forwarden sidder på tribunen for øjeblikket og vender ikke tilbage lige foreløbig

Som mange formentlig noterede sig, havde Odense sine nordamerikanske imports med søndag eftermiddag i Frederikshavn (vi fratrækker Eric Vanderhoff, der spiller på dansk pas). Dog manglede det mest markante navn af dem alle, Dale Mitchell, der i den seneste tid har siddet på tribunen, når holdkammeraterne har trænet.

Den canadiske forward kommer heller ikke med, når Bulldogs 18. september spiller sæsonens første kamp i Metal Ligaen i Bentax Isarena i Aalborg. 

Det fortæller Odenses sportschef, Henrik Benjaminsen, der dog også erklærer, at Mitchell er klar relativt tidligt inde i den regulære sæson. Måske endda allerede omkring 1. oktober. 

- Det er korrekt som rygterne har sagt, at Dale (Mitchell) er skadet for øjeblikket. Der er tale om en mindre skade, og vores medicinske skab forventer, at Dale er tilbage i kamp om fire til otte uger, lyder det fra Benjaminsen. 

Dale Mitchell har som bekendt tidligere været en stor personlighed i Odense, som er hans "hjerteklub" i Danmark. Efter fire sæsoner i Odense skiftede han i 2018/19-sæsonen til Frederikshavn, mens han i den afbrudte Coronasæson 2019/20 spillede for Dresdner Eislöwen i den næstbedste tyske række, DEL2. 

Nu er han altså klar til at henrykke det fynske publikum igen, men Bulldogs-fansene må altså vente lidt inden de får et officielt gensyn med den tidligere publikumsyndling. 


SønderjyskE og Odense Bulldogs tørner sammen i Frøs Arena BRANDON REID har fundet nyt arbejde: Bliver college-coach