Lokalopgør i det syddanske, når sønderjyderne tager imod fynboerne

Det er to hold, der spillede glimrende testkampe i weekenden, der mødes i aften i Vojens.

SønderjyskE vandt 4-2 over Aalborg på trods, at Mario Simionis mandskab var uden både Mike Little, Victor Rollin Carlsson og de unge angribere Biel og Wittendorf. 

Til gengæld viste nogle af de nye aktører sig positivt frem. Cameron Brown lavede et fremragende mål, og både William Boysen og Yannick Vedel gjorde sig også positivt bemærket på pointtavlen. 

- Jeg forventer en kamp hvor der bliver gået til stålet. Odense plejer at komme hårdt ud, så det skal vi være klar på. Udover det skal vi ud og have bygget endnu et lag på vores spil i forhold til at gøre os klar til sæsonstarten, siger SønderjyskE-backen Daniel Kønig Hansen til klubbens hjemmeside. 

SønderjyskE spillede fredag med Cam Brown, Steffen Frank og William Boysen i den første angrebskæde, mens Brendan Harms havde Mathias Borring Hansen og Yannick Vedel på hver sin side i andenkæden. 

Fynboerne har som bekendt Dale Mitchell ude - prognosen lyder fra fire til otte uger - mens den store og tunge Brandon McNally var sat sammen med Shawn O'Donnell og Henry Hardarson i førstekæden og fik sin test-debut for Marc Lefebvres tropper. 

Det kan sagtens blive en fysisk affære i Vojens i aften. 

Livestream får du her: 

 


JESPER JENSEN skriver under på 3-årig kontrakt med Frederikshavn DALE MITCHELL misser sæsonstarten for Odense