Daniel Galbraith har forlænget sin kontrakt i SønderjyskE Ishockey, hvor han nu gør sig klar til sin 12. og 13. sæson i den lyseblå trøje

Vojens-knægten Daniel Galbraith fortsætter sit trofaste forløb med SønderjyskE Ishockey.
 
Den 31-årige back sled sine første skøjter i Vojens Ishockey Klub, og efter tre ungdomsår i svenske Tingsryds AIF kom Galbraith i 2011 tilbage til Vojens og SønderjyskE Ishockey, hvor han har spillet lige siden.
 
Sådan bliver det også i de næste sæsoner, for Daniel Galbraith har netop forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Ishockey med endnu to sæsoner, så han nu kan gøre sig klar til sin 12. og 13. sæson i den lyseblå trøje.
 
I sidste måned – kort før sæsonafslutningen – blev Daniel Galbraith hyldet for sine 600 kampe i SønderjyskE, så det er et rigtigt klubikon, der nu har forlænget kontrakten.
 
- Daniel Galbraith er en rigtig SønderjyskE-dreng, og vi er glade for, at vi også råder over ham i de næste sæsoner. Han kender og efterlever vores værdier i klubben, og han er en rigtig arbejdsmand, der tænker på holdet frem for sig selv.
 
- Vi ved, hvad Daniel Galbraith står for både på og uden for isen, og han bliver en vigtig spiller for os i de kommende sæsoner, siger cheftræner Mario Simioni.
 
Det er med stolthed, at Daniel Galbraith også i de kommende sæsoner får hjemmebane i Frøs Arena.
 
- Det har været et let valg for mig at forlænge med klubben. Som Vojens-dreng er det fedt at spille for sin hjemby. Med alle de gode mennesker, der er på og ikke mindst omkring holdet, har det været et nemt valg for mig at blive her i SønderjyskE, siger Daniel Galbraith.


SÅDAN VINDER AALBORG den fjerde finale SÅDAN VINDER RUNGSTED den fjerde finale