Vojens-knægten Daniel K. Hansen har forlænget sin kontrakt, så han efter sommerferien står klar i SønderjyskE Ishockey-trøjen for 11. sæson i træk

Daniel K. Hansen var blot 16 år, da han debuterede for SønderjyskE Ishockey i 2011/12-sæsonen, og siden har Vojens-knægten været en fast del af holdet i Metal Ligaen.

I dag præsenteres hans kontraktforlængelse af SønderjyskE således: 

Den i dag 26-årige back rundede i efteråret 400 kampe i den lyseblå trøje, og kursen er nu sat mod de 500, efter han har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Ishockey for endnu en sæson. Det er dermed den 11. sæson i træk, at Daniel K. Hansen tørner ud for SønderjyskE i Metal Ligaen.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig over forlængelsen med endnu en af de faste spillere fra danskerstammen.

- Det er med stor tilfredshed, at vi er blevet enige om at forlænge samarbejdet. Daniel K. Hansen har udviklet sig godt i SønderjyskE, og særligt i de seneste sæsoner har han virkelig vist sig godt frem som en stærk spiller i Metal Ligaen.

- Han er blevet noget af en allround-spiller, der både kan bruges som back og forward, og det er en stor force, at han kan dække flere pladser. Defensivt tager han virkelig fra, og han arbejder hårdt for at forsvare målet derinde, hvor det gør ondt, og offensivt har han virkelig udviklet sig godt. Vi ser frem til, at han fortsætter den gode udvikling og glæder os over, at han tager endnu en tørn i den lyseblå trøje i Frøs Arena, siger Klaus Rasmussen.

Daniel K. Hansen glæder sig over kontraktforlængelsen og ser frem til en spændende sæson i SønderjyskE Ishockey.

- Jeg er glad for at have fået lov til at spille et år mere i SønderjyskE. Jeg glæder mig til, at vi som hold kan fortsætte den udvikling, vi har været igennem, og så håber jeg personligt på at kunne bygge yderligere på mit spil. Derudover glæder jeg mig virkelig til, at vi skal ud og spille Champions Hockey League, men især også det, at der igen må komme fans i hallen, siger Daniel K. Hansen.


Træningsturnering i Norge: Blue Fox og White Hawks har programmet klar Valdemar Ahlberg forlænger med Esbjerg