Coronakrisen har givet spillermarkedet en ny dimension

Aalborg Pirates-sportschef Ronny Larsen er i gang med at bygge holdet til en ny sæson. 

Og Larsen er i den grad udfordret. På den ene side aner han ikke, hvad han har at gøre med rent økonomisk til den kommende sæson, men på den anden side får han altså tilbudt spillere af en dimension, han hidtil ikke har oplevet. 

Det siger han til Nordjyske. 

- Det bliver klubbernes marked. I Nordamerika vil der formentlig være klubber, der er så pressede, at de vil lukke, og det betyder, at der er nogle spillere, der vil miste deres arbejdspladser. Vi får i øjeblikket tilbudt spillere, som vi normalt ikke ville have kunnet komme i nærheden af, siger Ronny Larsen. 

Det ligger i umiddelbar nærhed af de forudsigelser, spilleragent Bjarne Madsen tidligere er kommet med her på Metalligaen.dk. 

Madsen forudser en større lønnedgang i samtlige europæiske ligaer, men ikke et nedgang i niveau, fordi markedet ganske enkelt bliver nedjusteret efter de nye økonomiske forhold, der på et eller andet tidspunkt efter krisen træder i kraft.


Shane Hanna: Vi var klar til at vise den bedste version af os selv Unge spillere forlader Aalborg, Scheel søger udlandet