Forsamlingsforbud og indrejseproblemer får den tyske ishockey til at udskyde starten på DEL

I mange europæiske ishockeylande diskuterer man stadig - nøjagtig som i Danmark - hvornår sæsonen kan sættes i gang efter bedst mulige hensigt. 

Således også i Tyskland, hvor Eishockey News, den store tyske ishockeyavis, skriver, at sæsonstarten nu er udsat til 1. november. Det er endnu ikke officielt bekræftet, men det skulle være sikkert og vist, skriver det normalt troværdige medie. 

Avisen skriver, at beslutningen er taget på baggrund af det forsamlingsforbud for "større arrangementer", der er besluttet af de tyske myndigheder indtil 31. oktober, og også fordi, der er stadig er tvivl om indrejseforholdene for ikke mindst de nordamerikanske spillere til Tyskland. 

Hvis spillerne med nordamerikanske pas - og dem er der mange af - ikke når at lande i juli, kan træningen ikke sættes i gang i slutningen af juli og dermed er sæsonoptakten frem mod en "normal start" ødelagt. 

I Danmark er der stadig ambitioner om at starte turneringen 18. september. 


Tidligere Blue Fox-forward skifter til Jutland Vikings KASPER LARSEN KLAR TIL OHL: Glæder sig til at skifte til Canadisk juniorhockey