Aarhus-holdet får endnu en prominent forstærkning

Efter et års pause vender en tidligere Herning Blue Fox-spiller tilbage til ishockeyen. Kristoffer Søgaard har glimrende 167 Metal Liga-kampe på sit cv, inden han sidste sæson valgte at holde en pause for at koncentrere sig om sin uddannelse. 

Nu skifter han til Jutland Vikings for at spille i 1. division for Aarhus-klubben i den kommende. Skiftet kommer i kølvandet på Kristoffer Astorps skifte samme vej, der blev offentliggjort for et par uger siden. 

Søgaard præsenteres således af Jutland Vikings:

Søgaard, som har spillet ungdomslandsholds kampe i alle årgange, havde egentlig bidt sig fast hos Herning Blue Fox, da tiden til både at passe studier og eliteishockey ikke længere var forenelige. Så efter sæsonen 2018/2019 valgte han at lægge skøjterne på hylden, og prioritere sin uddannelse.

Med en afsluttet Bachelor i Erhvervsøkonomi, skal han så i gang med sin Kandidat i marketing på Aarhus Universitet – og samtidig er han blevet sulten på en ny omgang ishockey, og denne gang er det så hos Jutland Vikings. Der går to år før uddannelsen er afsluttet, og aftalen med Vikings er derfor på to år i første omgang.

Kristoffer er en skøjtestærk og hurtig to vejs holdspiller, som er kendt for sin store arbejdsindsats i begge ender. Hans hurtighed og offervilje, gør at han kan bruges i specialteams – og placeres som både center og wing. Som den fighter han er, kan man altid forvente en 100% indsats af den nye spiller, om så stillingen er 5-1 eller 1-5.

-  Det har været godt af have et år fri fra sporten, men jeg må også bare sige, at jeg også kom til at savne både sporten og omklædningsrummet. Og når jeg nu er bosat i Aarhus, så var det naturligt at genoptage sporten her hos Jutland Vikings. Jeg har allerede spillet mod Vikings i DIV 1, så derigennem kender jeg flere af spillerne, og har jo også spillet sammen med blandt andet Casper Ruggaard, Magnus Leth og Kristoffer Astorp, siger Søgaard selv. 


Kabanov: Vi har et regnskab, der skal afsluttes DEL: Tyskland udskyder ligastarten til 1. november