Markant opbakning til ishockeyherrerne til kampene mod Finland

Der er hockeyfester i Odense og Rødovre i aften og i morgen, når de forsvarende olympiske guldvindere fra Finland kommer på besøg. 

Billetsalget har været fremragende begge steder, men der er stadig mulighed for at købe adgangstegn til kampene, hvor et stærkt dansk landshold ligeledes er klar til at tage imod de finske stjerner. 

Du køber dine billetter ved at klikke dig ind på vores shop lige her: 

Odense står for skud i aften klokken 19, og her glæder man sig i den grad til at tage imod både det danske og det finske landshold, og ikke mindst et talstærkt publikum. 

- I Odense har vi oplevet en markant opbakning fra hele byen og omegn til landskampen, der venter i morgen aften. Vi er klar til at tage imod de danske ishockeyhelte og OL-guldvinderne fra Finland i en fantastisk kulisse i Spar Nord Arena, hvor vi sammen med de mange fans fra nær og fjern vil male hele byen rød og hvid. Vi kan for alvor mærke, at ishockeyfeberen nu har ramt den fynske hovedstad og det bliver en brandvarm aften på den fynske is, siger Martin Secher, der er kommunikationsansvarlig hos Odense Bulldogs. 

- Der har været rift om pladserne, og der er blot ganske få siddepladser tilbage til landskampen, så det er med at være hurtig, hvis man vil have fingre i de sidste pladser og overvære international top-ishockey mellem de to mandskaber på fynsk jord, lyder det fra Bulldogs-kontoret.

I Rødovre er der "påskeferie-fest", tidlig kampstart og masser af aktiviteter op til kampen torsdag. 

Du køber dine billetter ved at klikke dig ind på vores shop lige her: 

- Vi glæder os meget til at få landsholdet på besøg igen. Det er altid en ære at få lov til at afholde landskampene og få ishockeyfans fra hele Sjælland på besøg i Rødovre, så vi håber på et brag på isen og en stor hockeyfest. Før kampen er der fanzone med musik, kampoptakt fra landstrænerteamet og forskellige andre ting, så vi håber at mange kommer tidligt og får en rigtig god dag, siger direktør for Rødovre Mighty Bulls, Morten Nielsen. - Billetsalget ser rigtig godt ud og siddepladserne er ved at være fyldt ud, så vi vil anbefale at få købt sin billet hurtigst muligt, hvis man ønsker en siddeplads. Det er jo den sidste kamp på dansk is før VM, så det vil være fantastisk at kunne få sendt landsholdet afsted mod VM med en stor opbakning i ryggen, lyder det. 

Der spilles i aften klokken 19 i Odense, mens kampen i Rødovre begynder klokken 15. Det tilrådes at ankomme i god tid.


DM-FINALEN: Sådan tipper Frits Nielsen Aalborg-Rungsted TO ÅR MERE TIL MIKE LITTLE i SønderjyskE