Mike Hammond har skrevet under for Bulldogs

Det ser spændende ud for Odense Bulldogs frem mod kampen i morgen mod SønderjyskE.

For udover unge Mikkel Hansen kan fynboerne formentlig præsentere canadisk-britiske Mike Hammond i holdopstillingen. Hammond kommer fra en sæson i Lausitzer Füchse i DEL2, hvor han lavede meget flotte 67 point og dermed sluttede på en delt femteplads på topscorerlisten. 

Odense Bulldogs har store forventninger til Hammond. 

- Mike er en klassespiller. Han vil uden tvivl være en af ligaens bedste spillere og havde i sidste sæson et point snit der langt overgår andre nuværende metalliga spillere der også spillede i Tyskland sidste sæson. Mike kommer med nogen offensive kompetencer og styrker som gør ham til vores nok største profil hos Odense Bulldogs, siger sportschef Henrik Benjaminsen. 

Træner Marc Lefebvre giver følgende skudsmål til Hammond.

- Mike Hammond er en dynamisk offensiv spiller, som vil opgradere vores offensive output og løfte vores hold. Han giver os mulighed for større bredde på centerpositionen og mere rutine i vores opstilling. Vi glæder os til at se ham i en Bulldogs-trøje.

Hammond har britisk pas og skal dermed ikke omkring Udlændingestyrelsen. Billedet på Odenses hjemmeside afslører, at han er landet på Fyn og han kommer også fra en fortid i den britiske liga, hvor han tidligere har været topscorer - ikke blot for sin klub Manchester Storm, men også i hele ligaen. Det skete i 2017/18-sæsonen og året efter blev han den spiller med flest assister. 

Der er ingen tvivl om, at Odense med rette kan have store forventninger til ham. 

 


MERE HAMMOND: De her ex-Metal Liga-profiler var han HELT LIGE i point med sidste sæson MIKKEL HANSEN skifter til Odense Bulldogs