Spændende sammenfald i sidste sæsons DEL2

Netop i dag har Odense Bulldogs præsenteret britisk-canadiske Mike Hammond, der tidligere i denne sæson blev vejet og fundet for let i den slovakiske klub HKM Zvolen. Det var i hvert fald hvad slovakkerne skrev på deres hjemmeside, da klubben for lidt over en uge siden tog afsked med Hammond, der ellers havde skrevet kontrakt med klubben. 

Det skal dog på ingen måde diskvalificere Hammonds styrke, for når man kigger på hans meritter fra sidste sæson lavede meget fine 67 point i DEL2, den næstbedste række i Tyskland.

Han spillede for Lausitzer Füchse, og det var faktisk nøjagtig samme antal point som tre tidligere Metal Liga-profiler, som Hammond et eller andet sted er direkte sammenligning med. 

Den tidligere måljæger, der begyndte i Gladsaxe, skiftede til Gentofte og endte i Frederikshavn, Cam Spiro, lavede 67 point for Freiburg i sidste sæson.

Det samme gjorde Jordan Knackstedt, der spillede for både Herlev Eagles og derefter blev mester med Esbjerg Energy i 2016/17-sæsonen. Han lavede også nøjagtig 67 point, og det samme gjorde Mario Lamoureux - der ligesom Knackstedt spillede for Dresdner Eislöwen.

Ganske pudsige sammenfald, at alle fire spillere endte på samme antal point.

En femte mand, Dale Mitchell, lavede 57 point i DEL2 i sidste sæson - også for Dresdner Eislöwen. 


OPTAKT: Odense Bulldogs-SønderjyskE EN AF DE BEDSTE SPILLERE I LIGAEN: Odense henter canadier med britisk pas