Kampstart 19:30 i VinMedKant Arena

Odense-træner Marc Lefebvre kan glæde sig over flere muligheder i aften, hvor han formentlig kan disponere over både Mikkel Hansen og Mike Hammond. Samtidig vender Mathias Max Rasmussen tilbage efter overstået karantæne.

Det betyder noget for Odense. Ikke blot har fynboerne yderligere tre spillere til rådighed, der er også mulighed for at rokere rundt på tropperne og dermed få mere tyngde i angrebet, hvor man sagtens kunne forestille sig en Jeppe Holmberg fremme i en tredjekæde for at give mere bredde hele vejen rundt.

Det er en af de nye muligheder for Lefebvre, hvis mandskab formentlig kommer til at give SønderjyskE mere modstand i aften end i den halvtynde kamp tirsdag i Vojens.

Dermed skal SønderjyskE-mandskabet også være mere på stikkerne i aften.

– Vi skal være klar fra start, for ligesom i tirsdags, så kommer de sikkert med fuld tryk fra kampens start. At vi vandt med 4-0 over dem for et par dage siden må ikke blive en sovepude, siger sportschef og assisterende træner Kim Lykkeskov til klubbens hjemmeside. 

Der er TV2 Sport-transmission fra VinMedKant Arena i aften. Den begynder klokken 19:00 sædvanen tro med Jimmy Bøjgaard som kompetent pilot i kommentatorboksen.

Hold øje med: Øjnene hviler naturligvis på Mike Hammond hos Odense Bulldogs, mens Yannick Vedel efter en god indsats tirsdag vender tilbage til sin gamle hjemmebane for første gang siden skiftet fra Fyn til Sønderjylland.

Det forventer vi: Mere intensitet end tirsdag aften og en start, hvor fynboerne vil gøre alt for at score det første mål. Bulldogs har ofte drillet SønderjyskE hjemme og det kommer fynboerne også til i aften.

Skader/karantæner: SønderjyskE havde Wittendorf tilbage på rapporten tirsdag aften, så mangler nu Mike Little og Anders Biel. Odense har Mathias Max Rasmussen tilbage fra overstået karantæne, men mangler stadig Oliver True og Dale Mitchell.

Statistikken: SønderjyskE's nye mand Brendan Harms er kommet godt fra start med fem point i tre kampe, mens Odense har Henry Hardarson som den mest producerende spiller også med fem point.

Historikken: I de fem seneste indbyrdes kampe har SønderjyskE kun lukket to mål ind mod Odense. Den kode skal knækkes hos fynboerne i aften. 


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Esbjerg Energy MERE HAMMOND: De her ex-Metal Liga-profiler var han HELT LIGE i point med sidste sæson