Rasmus Søndergaard får et år mere i White Hawks

Rasmus Søndergaard har forlænget sin kontrakt med Frederikshavn White Hawks, hvor der er stor glæde over, at den rutinerede back fortsætter endnu en sæson.

Han præsenteres således i pressemeddelelsen fra White Hawks:

En ægte klubmand, der, hvis alt går vel, kan fejre sit 700 kamps jubilæum i den kommende sæson. Hans debut i den hvide trøje ligger helt tilbage til 2009, og det er en uvurderlig erfaring han bringer med sig ind til sin 13. sæson i Frederikshavn White Hawks.

Rasmus Søndergaard er en sand fighter, han er en leder på og uden for isen, og så er han kendt for sin gode måde at tage sig af sine holdkammerater på. Han er en spiller de andre kan læne sig op ad, og han bidrager altid med stor fight og vilje. Han er ikke en mand der stjæler overskrifterne i medierne, men når han siger noget, så bliver det lyttet. Han har en særdeles vigtig rolle på holdet.

Selv siger Rasmus Søndergaard om forlængelsen af kontrakten.

- Det bliver rigtig godt at komme i gang igen. Det var en meget mærkelig sæson vi spillede senest, og jeg håber virkelig der bliver så normale tilstande som muligt til næste sæson, så vi kan få vores fans tilbage på lægterne. Dem har vi virkelig savnet, siger han.

- Jeg synes, vi har et spændende hold, med mange gengangere fra sidste sæson. Det er fint vi kender hinanden så godt som vi gør, og vi har et utrolig godt kammeratskab i truppen. Det bliver en rigtig spændende sæson vi går i møde, og det lader til at flere vil byde sig til. Så det bliver ikke nemmere at være med i toppen, men vi skal ud og arbejde for hinanden, og så er jeg også sikker på det nok skal blive en rigtig god sæson, siger han. 


VEDEL vælger Vojens: Endnu en sæson i SønderjyskE VM: Sådan har Metal Liga-spillerne klaret sig statistisk