Læs her, hvorfor Rungsted-træneren straffes efter søndagens kamp mod SønderjyskE

Rungsted-træner Erik Hjalmarsson idømmes en bøde på 10.000 kroner efter en hændelse i kampen mod SønderjyskE søndag eftermiddag. Indberetningen er her:

Efter kampen mellem Rungsted Seier Capital og SønderjyskE d. 7. marts blev Rungsted Seier Capital-træner Erik Hjalmarsson idømt Game Misconduct for dårlig opførsel overfor kampens dommerkvartet.

Kampens dommere har indberettet følgende om episoden:
”Med godt og vel 7 minutter tilbage af kampen (stilling: 2‐0) laver Rungsted en icing. 2 spillere kører direkte i boksen og gemmer sig bag de stående spillere. Albert beder dem komme direkte på isen så vi hurtigt kan igangsætte spillet igen. De trækker tiden og får en advarsel for forsinkelse af spillet ved icing.

Hjalmarsson farer op på banden og råber og skriger at det er fordi han vil have time out. Han overskrider klart min grænse og jeg giver ham 2 min holdstraf. Han fortsætter efterfølgende sin pinlige opførsel over for Daniel og Albert men falder til sidst ned efter jeg kører til boksen og siger ‘nu er det nok ‐ stop!’. Efter kampen da spillerne er på vej ud hæver Hjalmarson armene og klapper af mig (os). Jeg smider ham direkte væk!”

Indberetningen har været fremsendt i partshøring til Rungsted Seier Capital der har sendt følgende indlæg:

“Alle på banen fortjener at blive behandlet med respekt, hvilket vi hos Rungsted Seier Capital ikke lykkedes med søndag eftermiddag. Vi beklager overfor de involverede, og har internt iværksat tiltag for at undgå en lignende situation i fremtiden”

Udvalget for Spillersikkerhed har behandlet sagen på sit møde d. 9. marts.
Trænere har et særligt ansvar for at optræde værdigt overfor spillets aktører. 

Dette ansvar har Erik Hjalmarsson ikke levet op til i dette tilfælde – hvilket Rungsted Seier Capital i øvrigt selv har erkendt. Rungsted Seier Capital idømmes en bøde på kr. 10.000 og indskærpes, at gentagelsestilfælde vil medføre yderligere økonomiske sanktioner samt karantænestraf til trænere/ledere.


UGENS HOLD I METALLIGAEN - se hvem der er kommet med Fire spilledages karantæne til Martin Larsen, Odense Bulldogs