Energy-angriberen er ikke langtidsskadet, siger assisterende træner Thor Dresler til Metalligaen.dk

Esbjerg Energy har i de to første kampe spillet uden den amerikanske forward Grayson Downing. Og for nylig kom Matt Pistilli til klubben, hvilket straks fik spekulationerne til at fyge "ude på nettet" om, hvorvidt Downing var langtidsskadet og skulle erstatte Pistilli.

Den teori afviser assisterende træner Thor Dresler straks, da vi spørger ham, om det er tilfældet. 

- Downing er "dag til dag" eller "uge til uge" - eller hvad man nu kalder det. Vi kan ikke sige præcis, hvornår han er tilbage, men der er ikke tale om en langtidsskade, forsikrer Thor Dresler overfor Metalligaen.dk. 

Han understreger, at der faktisk slet ikke kunne være tale om et "direkte" bytte mellem Downing og Pistilli.

- Det er to fuldstændig forskellige typer spiller. En center for en wing, så det ville ikke give mening. Men nu fik vi muligheden for at tilknytte Pistilli, og han er dygtig spiller, hvis kvaliteter, vi kender, siger Esbjerg-assistenten.

Det varer tilsyneladende dermed ikke længe, før Esbjerg Energy har både Pistilli, Downing og den karantæneramte Christian Wejse (to kampe endnu) klar til kamp. 

- Så får vi en god, bred trup, og det er slet ikke så tosset, siger Dresler. 


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-SønderjyskE Dårlig disciplin får hurtigere konsekvens i Esbjerg, Pochiro svarede stærkt igen