Der skal en solid tilskuerkapacitet til for at begynde 18. september, siger Søren Mathiasen

Esbjerg Energy er stille og roligt i gang med at bygge holdet op til den kommende sæson, og har stadig plads til en håndfuld nye spillere, siger formand og sportslig ansvarlig Søren Mathiasen til JydskeVestkysten. 

I interview siger Mathiasen ligeledes, at han håber på en planlagt sæsonstart 18. september, men at der skal stilles visse krav til udnyttelsen af kapaciteten, hvis det skal ske.

- Vi starter ikke sæsonen uden tilskuere, det ligger fast, og det giver heller ikke mening for os at spille for 500 tilskuere, som det er tilladt nu inden for fodbolden. Jeg vil ikke sætte antal på, men vi skal op på en høj procentdel af tilskuerkapaciteten i alle ni haller, før der giver mening at gå i gang, og vi tror og håber på, at det sker 18. september, siger Søren Mathiasen til avisen. 

Fodboldens Superliga kører for øjeblikket for primært netop 500 tilskuere, men forsøgene med flere tilskuere på for eksempel Brøndby Stadion for nylig er også skudt i gang. 

Formentlig vil fodbolden og den ret detaljerede tilgang til kampene i Superligaen komme til at danne en form for præcedens for den kommende sportsgrene, der sætter i gang. 


SønderjyskE-sportschef: Stadig "mange ubekendte", håber at starte med fire imports MORTEN ANDREASEN fortsætter som assisterende træner i Rødovre