Statistikker før seriens syvende kamp

Så er det kamp syv, og der er nerver på hos Esbjerg og Frederikshavn-spillerne allerede når de vågner. Vi har trukket en række interessante statistikker ud fra seriens seks kampe, som du kan se lige her:

Det er ganske fair, hvis Davis Vandane har lidt trætte stænger. Esbjerg-backen har med 158 minutter spillet suverænt flest minutter af samtlige aktører i serien. Derefter følger to White Hawks-backer, Mads Larsen og Niklas Pavel, der begge har lige over 130 minutter på isen i de seks kampe. Wiley Sherman er toer på listen hos Esbjerg med 124 minutter.

Angriberne, der får mest istid? Hos Esbjerg er det Charles Corcoran (121 minutter) og Christian Wejse (119 minutter). Hos Frederikshavn er det ikke overraskende Jesper Jensen, der står som toer med med 122 minutter, men faktisk har Mike Hammond mest spilletid af White Hawks-forwards med et minut mere end Jensen.

Christian Wejse og Charles Corcoran står som seriens topscorere begge med syv point, mens Frederikshavn har fire spillere, der deler "topscorertitlen" med hver fem point: Christopher Frederiksen, Justin Shugg, Niklas Pavel og Mike Hammond.

Kigger vi på plus/minus-statistikken, så er Rasmus Bjerrums +8 bedst i serien, mens Jeppe Vinther, Felix Scheel (-4) og Brady Shaw (-6) er klart nederst hos Esbjerg i den kategori. Hos Frederikshavn er lige netop den statistik mere jævnt fordelt: Elias Ulander står med +4, mens Lucas Andersen og Niklas Pavel står med -3 i bunden.

Davis Vandane har ramt målet 34 gange og skudt hele 73 gange i alt. Brady Shaw har ramt målet 22 gange på 39 forsøg. Hos Frederikshavn er Christopher Frederiksen den mest skydende med 32 forsøg. Han har ramt målet 20 gange. Justin Shugg har ramt målet 19 gange på 30 forsøg. 

Redningsprocenter: Filip Larsson 91,48 med 235 skud imod. Thomas Lillie 92,72 procent med 110 skud imod. Mads Søgaard 86,36 procent med 65 skud imod.


PAUL THOMPSON NY TRÆNER I ODENSE BULLDOGS OPTAKT: Esbjerg Energy-Frederikshavn White Hawks