Energy vil ikke lade sig overraske af det fynske bundhold i aften

Esbjerg Energy vil i aften forsøge at komme på kurs igen. To nederlag til SønderjyskE i juledagene skal revancheres i aften mod Odense, siger træner Mark Pederson i klubbens kampoptakt. Her ser han tilbage til kampene mod lokalrivalerne og frem til matchen mod Bulldogs i aften.  

- I den første kamp i Esbjerg mod SønderjyskE fik de en god start. Vi var ikke helt klar, og så får SønderjyskE scoret. Det giver dem "blod på tanden”. De var fysisk og mentalt klar, præsterede i 60 minutter i Esbjerg og jeg synes de ”red på en bølge”, vurderer cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

- Jeg mener, at vi responderer godt til kampen i Vojens, hvor vi får hævet niveauet væsentligt. SønderjyskE formåede at bevare fokus og havde i Nicolaj Henriksen en god keeper, der spillede på sit højeste niveau. Medspillerne hjalp Nicolaj og arbejdede godt foran ham, men jeg synes vi burde have scoret.

- Vi var skuffede over indsatsen efter den første kamp mod SønderjyskE i Esbjerg. Men vi fik på et døgn vendt det og formåede at reagere positivt på skuffelsen i Esbjerg. Efter at for mange var passive i hjemmekampen i Esbjerg bød flere ind i Vojens og vi spillede langt bedre. Men pucken gik ikke ind, og ved straffeslag kan alt ske, konstaterer canadieren.

Odense Bulldogs har tabt de seneste kampe, sidst 6-2 i Herning før årsskiftet, men har formået at hente point mod Esbjerg i to ud af tre kampe.

- Det er nødvendigt, at vi fastholder niveauet fra kampen i Vojens, når vi tirsdag tager imod Odense hjemme i Granly Hockey Arena. Det indebærer vi mentalt er klar fra start og fastholder fokus gennem hele kampen fra første face-off til sidste minut.

- Mod Odense er det nødvendigt at arbejde hårdt og gennemføre game-planen som aftalt. Vi skal altså spille disciplineret og træffe de gode valg. Ellers er Odense med garanti klar til at straffe os, så fokus, disciplin og gode valg er nøglebegreber for os, - også mod Odense, siger Mark Pederson. 


Esbjerg skrabede 3-2-sejr hjem over Odense Rødovre- og Herlev-spillere slipper for karantæne efter videogennemsyn